Gelenegler

Gelenegler/ akrylnegler som varer

Husker du det var en periode hvor alle snakket om akrylnegler? Vel, selvom de fremdeles er i bruk overalt i salonger er gelènegler raskt blitt favoritten både for negldesignere og kunder. Gelènegler er uten tvil en av de mest spennende innovasjoner innen skjønnhet de siste årene. Gelènegler er mer fleksibel oppå våre naturlige negler, dessuten er resultatet finere, mer naturlig og det tar ikke lang tid å sette på ett nytt sett.

Det er viktig å ta vare på negler, neglebånd og huden, slik at vi kan mest mulig opprettholde vår skjønnhet, men det er ikke lett å gjøre alene! Det er her vi kommer inn i bildet! Tenk deg et sted hvor du kan få de mest innovative produktene innen gelènegler og nyte et avslappende miljø, neglene gjør seg klare til å skinne.

Du velger selv lengde, form og farge på neglelakken, neglstylisten tilpasser dine kriterier. Vi pleier negler, neglebånd og smører hendene dine med håndkrem som oser av friskhet.

I motsetning til at akryl  er gelènegler mer fleksibel og luktfri. Gelèen tillater dine naturlige negler til å gro og vokse, mens de blir beskyttet av gelèen. Holdbarheten kan vare opptil flere uker, men dette er jo selvfølgelig individuelt.

Gelènegler blir herdet med UV-LED lys og kan ikke fjernes hjemme med neglelakkfjerner. Gelènegler kommer i en rekke unike farger og krever derfor nødvendivis ikke neglelakk over.

Med gelenegler/akrylnegler får du tynne, lette, vakre og naturlige negler med en holdbarhet som slår det meste. Det er idèelt for de som ønsker gelenegler som ser naturlige ut, gir beskyttelse og har varig glans. Dette produktet kan både brukes på tånegler og fingernegler. Våre gelenegler er også fullstendig luktfritt.

 

Gelenegler/akrylnegler nytt sett/lengre enn 4 uker hos oss, uten forlengelse kr 800,-

Med ensfarget shellac i tillegg kr 200,-

Med fransk i tillegg kr 100,-

Med design fra kr 150,- i tillegg

 

Gelenegler/akrylnegler nytt sett/lengre enn 4 uker hos oss, med forlengelse  kr 950,-

Med ensfarget shellac i tillegg kr 200,-

Med fransk i tillegg kr 100,-

Med design fra kr 150,- i tillegg

 

Fjerning gelenegler med minimanikyr kr 550,-

Vi bruker UV lamper som er CE godkjente og helt trygge i bruk.

NYHET! Removable Sculpting Gel

Er geleen alle har ventet på, den kan legges uten å buffe naturnegelen først og den kan lett fjernes med CND Nourishing Remover.

Brisa Lite Removable SCULPTING Gel vil passe til alle kunder som ønsker en forlengelse og kan brukes på både sjablong og tipp. INGEN FILING!

BOOK NÅ    Kr 1550 / 90 min