Microneedling behandling

Microneedling behandling er en nyskapende enhet for fraksjonert nano- og mikro-nål mesoterapi på overhuden og dermis-nivå. Microneedle mesoterapi er en av de mest populære behandlingene som påvirker tykning og ombygging av huden.

Målet med terapien er å lage et nettverk av mikrokanaler som bruker hypoallergeniske titanåler med en veldig liten diameter, noe som ytterligere tillater påføring av aktive stoffer dypt ned i dermis. Hudceller stimuleres til å produsere nye kollagenfibre, etterfulgt av tykning, tykning av huden, reduksjon av rynker, arr og strekkmerker. Essensen av behandlingene er punktering (fraksjonelle) punkteringer av overhuden og dermis, slik at den kan gi konsentrerte næringsstoffer, vitaminer og syrer, samt intensiv fornyelse av huden.

Enheten tillater bruk av to typer brøkterapier:
– Nanoterapi – en smertefri metode for å injisere virkestoffet i overhuden.
– Microneedle mesoterapi – en metode for mikroinjeksjon av det aktive stoffet i overhuden og dermis, som er ledsaget av betennelse, frigjøring av vekstfaktorer fra blod og hudoppussing.

Microneedling terapi

Behandlingen bruker ekstremt tynne nano-nåler. De gir mye bedre resultater når det gjelder tynn, svært vaskularisert og vanskelig å helbrede hud. Prosedyren er helt smertefri, blodløs og forårsaker ikke betennelse (den kan utføres hele året, også hos pasienter med diabetes). Vi kan også behandle lepper og øyelokk! – noe som ikke var mulig før ved hjelp av mesoterapi med mikro-nål! Dessuten er det også en løsning for gravide (med riktig utvalg av cocktailer)

Microneedling terapi

Mikropunkter påvirker direkte stimuleringen av tre typer celler i huden: • keratinocytter – ved å påvirke vekstfaktoren (GF) • melanocytter – regulerer pigmentering i huden • fibroblaster – stimulerer kollagen og elastinproduksjon.

Microneedling stimulerer huden mekanisk og tillater dyp penetrering av aktive ingredienser. Microneedling er et uerstattelig element i terapien og eliminerer dype rynker, tap av hudets fasthet, kviser og pigmentflekker. Behandlingen er trygg takket være bruken av sterile engangspatroner.

BOOK NÅ    Kr 2000